Најдобрите вина на Србија – 2019 година

Највлијателниот портал за вино во регионот Вино.рс ги прогласи најдобрите вина и винарии во Србија во 2019 година, според локалните експерти за вино, винари, енолози, угостители, сомелиери, трговци со вина …

Најдобрите вина на Србија – 2019 година Прочитај повеќе