Од нашето празнично мени

Македонците се познати како љyбители на доброто вино. Виното зазема значаjно место на нашата Македонска Tрпеза и тоа е присутно на секоja наша слава, свадба, крштевка. Во скоро секоja наша …

Од нашето празнично мени Прочитај повеќе