Sex Story

Неодамнешните студии спроведени од група лекари во Италија откриле дека луѓето кои консумираат една до две чаши црвено вино дневно   имаат подобар и поисполнет сексуален живот … Научниците од Универзитетот во Фиренца спроведоа …

Sex Story Прочитај повеќе