Весела винска среда

Со кебапчиња, крилца, плескавици, кременадли, вешалици, многумина не можат да замислат ништо друго освен кригла со ледено пиво. Генерално, пивото служи да го испере непцето и да го подготви за …

Весела винска среда Прочитај повеќе