Легенда или приказна

На местата Бријеж и Крмница, нема засолништа за временски услови и колиби од кал, многу мала кристална боја на вино – минерални гранати. Гранатите ја погодија површината на сателитот, имајќи …

Легенда или приказна Прочитај повеќе