Афродизијак. No.1

Строгата „чиста“ диета наскоро може да замине во историјата, бидејќи резултатите од новата студија покажуваат дека пивото, виното и чоколадото можат да го продолжат животот. Научниците велат дека одредена диета …

Афродизијак. No.1 Прочитај повеќе