Моника Белучи, за животот!

Белучи (51) го привлече вниманието на јавноста како „најстарата девојка од Бонд досега“ во новиот филм „Спектар“ за Бонд, а во интервју за британски Телеграф изјави дека кога Сем Мендес …

Моника Белучи, за животот! Прочитај повеќе