Вина Од Македонски Производители Ќе Може Да Се Купат Во Новиот Вински Музеј Во Кавадарци

Вина од македонски производители ќе може да се погледнат и да се купат во новиот кавадаречки Вински музеј што ќе биде отворен на 7 септември, Денот на ослободувањето на Кавадарци. …

Вина Од Македонски Производители Ќе Може Да Се Купат Во Новиот Вински Музеј Во Кавадарци Прочитај повеќе