Обичаи и верувања

Повеќето трговски центри, продавници, ресторани, па дури и јавен превоз, во светот се затворени, а функционираат само потребните услуги. БиБиСи направи малку истражување, па излезе со невообичаени податоци за тоа …

Обичаи и верувања Прочитај повеќе