Пиењето Вино е култура

иното е од големо значење во нашата лозарска земја и е дел од словенечкиот национален идентитет . Тоа ги збогатува нашите животи, инспирира уметност и не разгалува со пенливи вкусови. Во моменти кога ќе …

Пиењето Вино е култура Прочитај повеќе