Вкусови на историјата

Нема зборови што можат подобро да ја опишат традицијата, различноста или богатството на регионот Равни Котари, како што е едноставниот вкус на традиционалната локална кујна. Еден од најбогатите и најплодните терени …

Вкусови на историјата Прочитај повеќе

Француска култура мириса на вино

Кога велите loveубов , што мислите? Ние нема да влеземе во вашиот личен простор, но ќе кажеме дека виното ни се појавува во тој пакет мисли . Да резимираме – вино, ние те сакаме. Сосема е прифатливо …

Француска култура мириса на вино Прочитај повеќе