За виното во прво лице еднина

Пред мартините, разговаравме со познавачот на виното, сомелиерот Корошица Тина Делалут Смртник за културата на пиење вино, соодветната услуга за вино, кулинарската страна на фестивалот на виното, за растечката пенетрација …

За виното во прво лице еднина Прочитај повеќе