Филмски вински грабеж во париското подземје

Тоа што не знаевме ние, а очигледно знае група француски крадци, е дека во катакомбите под Париз се чуваат големи резерви на старо квалитетно вино. Овие резерви само што се …

Филмски вински грабеж во париското подземје Прочитај повеќе