Досега откупени 16 милиони килограми грозје

Според податоците од Државниот инспекторат за земјоделство заклучно со 5ти овој месец, откупени се околу 16 милиони килограми грозје, од кои најголемиот дел се од сортите вранец и смедеревка, изјави …

Досега откупени 16 милиони килограми грозје Прочитај повеќе