„Вино Скоп 2017“ ќе понуди и After Work забава

Овогодинешниот Вино Скоп ќе се одржи од 20-ти до 24-ти септември, а за посетителите традиционално ќе понуди уникатно винско доживување. Локацијата на фестивалот- плоштад „Мајка Тереза“ ( пред МОБ), е …

„Вино Скоп 2017“ ќе понуди и After Work забава Прочитај повеќе