Омилениот „Фаворит“ од ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“

Есента уште со своите први часови не потсети дека топлината на сонцето се поретко ќе ја чуствуваме, и ги најави деновите во кои се почесто ќе го минуваме времето покрај камин, …

Омилениот „Фаворит“ од ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ Прочитај повеќе