Чаша полна вино, чаша полна здравје

Кога нареден пат ќе наздравите со чаша црвено вино, слободно наздравете и за бројните здравствени придобивки кои се кријат во неа. Речиси секој кој живее стресен начин на живот (а …

Чаша полна вино, чаша полна здравје Прочитај повеќе