Светски познат онколог открива каква храна да се јаде во почетна фаза на карциномот

Никој не се сомнева дека ирационалната исхрана може да игра одлучувачка улога во почетокот на ракот. Затоа, мора да има специјална диета која помага да се обноват пациентите погодени од …

Светски познат онколог открива каква храна да се јаде во почетна фаза на карциномот Прочитај повеќе