Позната целосната програма за Тиквешкиот гроздобер

Кавадарци полека одбројува до почетокот на годинешното издание на манифестацијата „Тиквешки гроздобер 2017“. И годинава централните фестивалски настани се предвидени за во сабота, 9 септември, а единствена голема промена за …

Позната целосната програма за Тиквешкиот гроздобер Прочитај повеќе