Во полн ек е бербата на кратошијата и смедеревката

Во Тиквешијата започна бербата на винското грозје од сортата вранец, откупот тече нормално иако количините се далеку помали од порано. И додека лани лозарите ги молеа винарските визби да им …

Во полн ек е бербата на кратошијата и смедеревката Прочитај повеќе