„Наше пиво – наша страст“ нова кампања на Кожувчанка за поддршка на колективниот спорт

Два денари од секој продаден литар „Македонско пиво“ компанијата „Кожувчанка“ од Кавадарци ќе донира за спортските клубови во градот. Денеска на прес конференција од менаџерите во компанијата беше претставена кампањата …

„Наше пиво – наша страст“ нова кампања на Кожувчанка за поддршка на колективниот спорт Прочитај повеќе