Од денес до сабота, Вино Скоп во Скопје

Врвни црвени, бели или розе вина, закуски и богата музичка програма ќе понуди годинашниот „Фестивалот на виното – Вино Скоп“ што ќе се одржи од 24 до 27 октомври на …

Од денес до сабота, Вино Скоп во Скопје Прочитај повеќе