Виното Розе на Стоби ги освои критичарите на Вашингтон пост

Виното „Розе“ од бербата 2017 на винаријата „Стоби“ се здоби со многу значајно признание од влијателниот американски весник „Вашингтон пост“, кој на своите читатели, непосредно пред Денот на благодарноста, им …

Виното Розе на Стоби ги освои критичарите на Вашингтон пост Прочитај повеќе