Овој викенд во Попова Кула, промоција на Станушина од бербата 2015

Втората промоција во новата сезона на дегустација во винаријата Попова Кула ќе биде во знакот на автохтоната Станушина од бербата 2015 во комбинација на димен колбас и пршут. Бидете и …

Овој викенд во Попова Кула, промоција на Станушина од бербата 2015 Прочитај повеќе