Македонија во исчекување на два значајни вински настани

Македонија, но и Балканот полека се подготвуваат за два значајни вински настани, прославата на Божуле Ново, кое се одбележува во третата недела од ноември, и третото издание на најголемиот вински …

Македонија во исчекување на два значајни вински настани Прочитај повеќе