Во Дојран се оддржува „Фестивалот на рибата и виното“

Во Дојран во тек е второто издание на „Фестивалот на рибата и виното“. На тродневниот фестивал кој започна во петокот посетителите на ова туристичко место ќе можат да уживаат во …

Во Дојран се оддржува „Фестивалот на рибата и виното“ Прочитај повеќе