Магијата на „Вински тераси“ го освои Охрид

Изминатиот викенд во ресторанот Канео, на преубавото охридско крајбрежје во некогашната истоимена рибарска населба, се оддржа првото издание на „Вински Тераси“, ексклузивен вински настан во организација на Македонската Асоцијација на …

Магијата на „Вински тераси“ го освои Охрид Прочитај повеќе