Црвеното вино ја зголемува плодноста кај жените

Резултатите од ново истражување спроведено во САД покажалe дека жените кои пијат чашка црвено вино неделно имаат поголема плодност отколку жените кои не консумираат вино, а научниците сметаат дека тоа …

Црвеното вино ја зголемува плодноста кај жените Прочитај повеќе