Тајните на станушината со Проф. Др Климе Белески и Звонко Херцег дел од Винодонија

Винскиот салон, Винодонија 2017 годинава покрај можноста за дегустација на вина од речиси сите винарии од земјата и регионот, нуди и ексклузивна можност да се слушнат предавањата на врвни енолози …

Тајните на станушината со Проф. Др Климе Белески и Звонко Херцег дел од Винодонија Прочитај повеќе

Марко Стојаковиќ од „Тиквеш“ ја открива умешноста, техниката и технологијата позади белите вина на Тиквеш

Марко Стојаковиќ, главниот енолог на винарската визба „Тиквеш“ ќе биде уште еден од врвните енолози кои на годинашното издание на „Винодонија“ ќе ги открие причините поради кои оваа винарска визба …

Марко Стојаковиќ од „Тиквеш“ ја открива умешноста, техниката и технологијата позади белите вина на Тиквеш Прочитај повеќе