Се подготвува второто издание на винскиот салон „Винодонија 2017“

Втора година по ред, во ексклузивниот хотел Мериот во Скопје ќе се одржи Скопскиот вински салон- Винодонија 2017. Салонот кој е прв од ваков вид во земјава, а е организиран …

Се подготвува второто издание на винскиот салон „Винодонија 2017“ Прочитај повеќе