Вечер на врвни специјалитети и одбрани вина во ресторан „Ексклузив“

Со цел промоција на виното, винската култура и гастрономија, најдобриот ресторан во централна Македонија, ресторан Ексклузив, во соработка со винаријата „Тиквеш“ организираат ексклузивна вечер исполнета со врвни специјалитети и одлична …

Вечер на врвни специјалитети и одбрани вина во ресторан „Ексклузив“ Прочитај повеќе

Златен медал за струмичкиот „Grozd Cabernet Sauvignon“ на AWC натпреварот

Струмички „Грозд“ го привлече вниманието на светските винарии, откако на AWC натпреварот за дегустација на вино во Виена, Австрија, освои неколку медали за најдобар квалитет. Ова компанија со виното „Grozd …

Златен медал за струмичкиот „Grozd Cabernet Sauvignon“ на AWC натпреварот Прочитај повеќе