Рецепт со вино кој го подобрува варењето на храната

Доколку се соочувате со проблеми во стомакот и споро варење на храната испробајте го овој рецепт со вино и кантарион. Состојки 40 гр. цветови од кантарион 1 литар бело вино …

Рецепт со вино кој го подобрува варењето на храната Прочитај повеќе