Розев кашкавал со вино и малини е новиот светски тренд

Една британска компанија, специјализирана за производство на кашкавали со необични ароми, дури и со виски, повторно се надмина. Таа го искомбинира класичниот кашкавал од областа Вензлидејл со виното просеко и …

Розев кашкавал со вино и малини е новиот светски тренд Прочитај повеќе