Видео: Пијан русин влегол во продавница со тенк за да го земе своето омилено вино

Пијан русин украдил вооружено оклопно возило и удрил во излогот на продавницата за потоа преку урнатините да се прекачи и да си земе шише од своето омилено вино. Момчето го …

Видео: Пијан русин влегол во продавница со тенк за да го земе своето омилено вино Прочитај повеќе