Со низа настани, здружението „Винотек“ ќе го одбележи празникот „Свети Трифун“

Во духот на традицијата, и годинава здружението „Винотек“ ќе организира низа на настани со кои ќе го одбележи денот на заштитникот на лозарите и овоштарите, Свети Трифун. Во пресрет на …

Со низа настани, здружението „Винотек“ ќе го одбележи празникот „Свети Трифун“ Прочитај повеќе