Вековната приказна на Боемот

…и кога сите теми беа исцрпени во омилената гостилница каде се собиравме секој понеделничка вечер веќе со години, пријде едно младо момче до нашата маса, онака со прашалници над глава. …

Вековната приказна на Боемот Прочитај повеќе