Лозарите од утре на нови протести за неисплатеното грозје

Лозари од тиквешкиот регион најавуваат протест за понеделник, поради, како што истакнуваат, неисплатени пари за грозјето. Претставникот на лозарите Трајче Кулев, денеска изјави дека на некои од нив им должат …

Лозарите од утре на нови протести за неисплатеното грозје Прочитај повеќе