Три дена вино, музика и забава на тиквешкиот гроздобер 2019

Кавадарци остава зад себе викенд полн со спомени, емоции, дружење, добра музика, забава и секако, многу, многу литри испиени вино, пред се од винарската визба Милев „ГД-ТИКВЕШ“ кое освен на …

Три дена вино, музика и забава на тиквешкиот гроздобер 2019 Прочитај повеќе