Слабејте без да се откажете од гурманските навики и виното

Би сакале ли да слабеете додека секој ден пиете по една до две чаши вино. Ако одговорот е да, тогаш време е да започнете да ја применувате Сонома диетата. Сонома …

Слабејте без да се откажете од гурманските навики и виното Прочитај повеќе