Со големи чаши вино и на пижами мајките го прославија 1ви септември

Четири мајки станаа вистински хит на интернет смеејќи го светот со хумористичните фотографии од нивната прослава за првиот училиштен ден на нивните деца. Четири пријателки си направија релаксирана „пижама“ забава …

Со големи чаши вино и на пижами мајките го прославија 1ви септември Прочитај повеќе