Фиорела мора да живее…

Во 1892 година, Фиорела за прв пат ги отвори вратите во близина на италијанскиот пазар на Филаделфија , каде што ќе продава рачно изработени свински колбаси за следните 125 години. На почетокот на 2018 година, …

Фиорела мора да живее… Прочитај повеќе

Најдобар алкохол за добар секс

Ако го прашате Леон Фелпс – ака „Дама човек“ – за најсуштинската состојка за убовта, Курвоизер ќе биде неговиот одговор секој пат. Како што тој толку славно кажа во трговската марка …

Најдобар алкохол за добар секс Прочитај повеќе