Македонија во очите на светот

НА СВЕТСКО НИВО  Македонија е рангирана многу високо како произведувач. Грозјето на бели сорти е доминантно на околу 21,000 хектари засадени со винова лоза, а кафеавата корито е омилена на …

Македонија во очите на светот Прочитај повеќе