Од срцето на Македонија

Ако Специјалната селекција би била претставена како музика, тогаш секое шише од линијата би претставувало инструмент. Линијата за специјални селекции се состои од различни вина со единечна сорта, изработени на начин …

Од срцето на Македонија Прочитај повеќе