Бордо го доби својот „Град на виното“

Во Бордо деновиве се отвори нов современ музеј посветен на една од врвните француски уметности – виното. „The City of Wine“ е мешавина од музеј и забавен парк за возрасните. …

Бордо го доби својот „Град на виното“ Прочитај повеќе