7 Рецепти за совршени летни коктели со вино

Ретко кој не сака алкохолно освежување среде лето, посебно ако е составено од омиленото вино и слатко, сезонско овошје. Подгответе си рај во чаша за 10 минути со следниве 7 …

7 Рецепти за совршени летни коктели со вино Прочитај повеќе