Денес започнува второто издание на винскиот салон „Винодонија“

Преку 350 видови вино од 40 македонски и винарии од регионот, Италија, Франција,…, ќе може да се дегустираат на вториот Скопски вински салон – „Винодонија 2017“ што ќе се одржува …

Денес започнува второто издание на винскиот салон „Винодонија“ Прочитај повеќе