Во црвеното вино нема бактерии

Виното одамна е познато по своите карактеристики за дезинфекција и прочистување. Според историските записи, во третиот век римските генерали им препорачувале вино на своите војници за да спречат дизентерија. Алкохолот …

Во црвеното вино нема бактерии Прочитај повеќе