Во Кавадарци се произведува вино и во училница

Марија Бошева е студент во средното училиште за стручно образование „Ѓорче Петров“ во Кавадарци. Како и повеќето ученици во светот, Марија во текот на денот следи настава по историја, математика, …

Во Кавадарци се произведува вино и во училница Прочитај повеќе