Kое е најскапото вино во светот?

Компанијата која се занимава со продажба на ексклузивни вина, „Ле Клос”, го претстави виното „Балтазар Шато Марго”, кое е најскапо црно вино на светот. Едно шише од ова вино чини …

Kое е најскапото вино во светот? Прочитај повеќе