Според научниците, црвеното вино не се пие на собна температура!

Ако досега го пиевте црвеното вино на собна температура, знајте дека тоа не е добро. Научниците од Академијата за вино во Сиднеј објаснија дека ова е сосема погрешна пракса. Според …

Според научниците, црвеното вино не се пие на собна температура! Прочитај повеќе